URIM stoel

De-Urim-Code

URIM-Code

Een STOEL in je lessen ????

JA !

Met Buikdansen zetten we veel in BEWEGING …….Vandaar dat mijn slogan : Van BuikDans….naar BewustWording…tot in je Kracht komen !

Veel in Beweging  komt ? Wat dan ?  

Ja Fysiek in Beweging komen betekent ook dat er op  andere nivo’s veel in Beweging komt ….geestelijk , spiritueel en energetisch.

Deze bijzondere  stoel de URIM – code ondersteunt dit proces en….. gaat nog veel verder ..zet nog meer in BEWEGING.   

De Urim-Code, is een energetische stoel met een sterk werkende Licht-matrix en afkomstig van Monique Timmers, collega therapeute (www.moniquetimmers.nl).  

Ik gebruik de Urim – code  voor individuele ondersteuning of  je spreekt een aparte sessie af !  

Hieronder haar uitgebreide tekst over deze bijzondere Stoel.

Deze stoel kan je helpen om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades te reguleren, inzichten te krijgen in vaak oude belastende patronen op fysiek en zielniveau en je helende vermogen te activeren. In een gezond lichaam communiceren alle cellen met elkaar. De Licht-matrix van de Urim-Code zorgt ervoor dat eventuele ‘zieke’ cellen weer gaan communiceren met de gezonde cellen, zo ontvangen zij weer de juiste helende informatie die nodig is voor een zelfhelingsproces. Ziekte is een verstoring in de communicatie tussen de cellen met alle andere gevolgen van dien. De zieke cellen gedragen zich asociaal. Pas als zij weer de verbinding aangaan met de gezonde cellen, is heling mogelijk.

In de rugleuning en de armleuningen bevinden zich getalsymbolieken, onzichtbaar weggewerkt en onder  je handen liggen 2 kristallen. Samen vormen de getalsymbolieken en de kristallen de Licht-Matrix, een elektro-magnetisch Lichtveld, die verzegeld en geactiveerd is door Monique. Deze Licht-matrix kan ook worden geleid en aangestuurd door jouw intenties, afstemming en bewustzijn.

“Het getal is alles, de basis van elke schepping” verklaarden de leraren vroeger al in de school van Pythagoras. Getallenmystiek kennen we uit oude hoogstaande culturen. Getalsymboliek: de sleutel tot een proces.

De werking van URIM-Code

De werking van de energetische stoel is gebaseerd op frequentietechnieken die het celhelend vermogen stimuleren op meerdere manieren. De  Licht-matrix van de Urim-Code stemt zich volledig af op het energieveld van de persoon die hem gebruikt!  Je krijgt dat aan energie, wat je op dat moment nodig hebt en aankan. De Urim-Code heeft invloed op de lichtkracht van het elektromagnetisch lichaam (de aura), op alle energiebanen, op de nadi’s, de meridianen, organen, de tril­lingsfre­quenties van het lichaam en de communicatie van alle cellen!  Dit is meetbaar en vaak ook  voelbaar! 

De Licht-matrix, signaleert de aanwezige onbalans en werkt daarop in. De meeste mensen merken dit direct, al heeft iedereen zijn eigen unieke beleving. Soms meteen al bij het eerste gebruik van de stoel, soms later. Geen enkele ervaring is hetzelfde. Wanneer een onbalans zich nog aan het ontwikkelen is en nog niet tot grote ontregeling heeft geleid, is het effect van de Stoel meestal direct merkbaar. Bij gevorderde celschade en blokkades, zo blijkt uit metingen, treedt allereerst een verlichtend, verzachtend en inzichtelijk effect op en zal, bij regelmatig gebruik, steeds meer stabilisatie en regeneratie kunnen gaan plaatsvinden. Reacties kunnen soms even heftig zijn, maar verdwijnen meestal na 10 minuten. Soms voel je weinig tot niets, ook dit is mogelijk. Het werken op de verfijnde lichaamsenergieën en energiebanen is niet voor iedereen voelbaar.

De lijst met lichamelijke aandoeningen waarbij URIM-Code ingezet kan worden is groot. Resultaten worden gemeld bij chronische moeheid, rugklachten, blokkades van energieën, balanceren van weefsel bij oude littekens, wegvloeien van spanningen, slapeloosheid, reuma en hoofdpijnen, pijnklachten enz.  Natuurlijk is een genezingsproces ook afhankelijk van andere factoren: goede voeding, een positieve geesteshouding, vertrouwen in je zelfgenezend vermogen, opbouwende gedachten, voldoende ontspanning. URIM-Code gaat een “samenwerking”  aan met de gebruiker, met zijn vibratiepatronen op zowel lichamelijk, geestelijk als spiritueel niveau.

In de Urim-Code stromen de energieën zowel van onder naar boven alsook van boven naar beneden. Wanneer deze beide stromen weer volledig op elkaar aangesloten zijn met het hart als middelpunt worden de chakra’s volledig geactiveerd. Dan maak je psychisch, fysiek, energetisch en spiritueel grote sprongen.

Fysieke werking:

 • Het neutraliseren van negatieve gevoelens en gedachten.
 • Het ontnemen van stress, onrust, depressies en slapeloosheid.
 • Het reduceren / neutraliseren van geopatische belasting.
 • Spierontspanning en diepe ontspanning van het totale systeem.
 • Vitalisering
 • Harmonisering
 • Zelfhelend vermogen kan geactiveerd worden.

Energetisch:

 • Diepgaande energetische reiniging, energiebanen worden schoon gemaakt
 • Een verbeterde doorstroming van energie door het gehele lichaam en meer gronding
 • Trilling frequentie gaat omhoog.
 • Verwijdering van negatieve energetische, codes, implantaten & entiteiten.

Spiritueel:

 • Het stimuleren van geestelijke en spirituele groei.
 • Een krachtige liefdevolle verbinding met Moeder Aarde; de goddelijke Moeder & het Hart van de Kosmos ervaren.
 • Het ervaren van nieuwe dimensies waardoor nieuwe verbindingen en een ander bewustzijn ontstaat.
 • Reizen in tijd en ruimte.
 • Inzichten uit andere levens ontvangen als dat nodig is.

Tekst: Monique Timmers