Mar
10

Nieuw : Verdiepingslessen Bewustwording – Beweging – Kracht

Nieuw dit seizoen

In mijn lessen merk ik steeds meer dat er behoefte ontstaat voor meer individuele begeleiding met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling door middel van dans/ beweging.

Persoonlijke ontwikkeling is o.a meebewegen met het leven, jouw leven. Leven is immers bewegen niets staat stil. Willen we ons blijven ontwikkelen dan zal dat zijn op alle lagen: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Een verstoring in een laag (b.v. mentaal: ik ben niet goed genoeg ) heeft een effect op alle lagen en dus op hoe je als persoon bent. Hoe ontwikkel je je , als je bevrijd bent van deze gedachte (overtuiging) ? Wellicht tot een prachtige zelfverzekerde vrouw.

Dit is één voorbeeld Dankzij bewustwording, kom je in bewegingen en in je kracht. Je raakt ballast kwijt en er komt meer licht in je leven.

Enkele Reacties :

November 2019: Hoi Yvonne Wat ben ik blij met jouw ogenschijnlijk simpele maar o zo werkzame tips! Dat met die visualisatie in het bos werkt perfect voor mij. Voel meteen verandering in mijn lijf als ik het doe. Heb hem afgelopen zondag gedaan op de zwarte markt (Beverwijk )waar ik per ongeluk terecht was gekomen. Dus veel kunnen oefenen daar! Normaal mijd ik deze plekken omdat ik daar leeggezogen wordt qua energie. Nu viel me op dat ik nog energie over had en dat ik ook geen heupklachten had van het slenteren. Echt indrukwekkend hoe zoiets simpels doorwerkt! Daar ben ik dus heel blij mee.

Februari 2020 Van huis uit heb ik de energetische en spirituele kijk op de dingen nooit zo meegekregen, en er dus ook nooit zo bij stil gestaan. Met de lessen van Yvonne gaat dat deel van de wereld voor mij open. Het is super interessant om samen uit te pluizen waar het nou vastloopt in mij. Waarom ben ik zo streng voor mezelf? Voor mij is dat begrip heel belangrijk voordat ik verder kan met de volgende stap: Hoe kan ik het mezelf makkelijker maken? De lessen helpen om dichter bij mezelf te blijven en meer met mezelf ‘in het reine te komen’. De bijbehorende bewegingen maken iets los waardoor mijn geest zich beter openstelt voor de oefening. Nu gewoon nog HEEL vaak oefenen! Anoniem

Meer info ? Klik op verdieping

Reacties zijn niet meer mogelijk.