Nov
20

In Beweging Komen in je Kracht Komen

IN  BEWEGING KOMEN in je KRACHT KOMEN………

Ascension

 

 

 

 

 

 

 

 

Normaal beginnen we op fysiek nivo om in beweging te komen. 
Nu beginnen we energetisch nivo met een geleide meditatie  zodat we fysiek , geestelijk en spiritueel op een andere manier geprikkeld worden.
Daarna in vrije beweging/dans  met geleide opdrachten  rondom een bepaald  thema bv het thema Ruimte.. Zacht met respect voor Jezelf en respect voor elkaar. We sluiten weer af in een kring om onze ervaringen te delen. 

Prijs : 1 persoon € 60    bij 2 € 30 p.p.     bij 3+4 € 20 p.p.            bij 5+6 €15 p.
Vermeld bij opgave bij hoeveel pers. je mee wil doen . b.v Yvonne doet mee bij 3 en meer
Opgeven tot en met 1 week van te voren !! Betalen ter plekke ..
Schikt de datum niet of wil je met een eigen groepje komen ? Dat kan. Prikken we een andere datum

Data’s voor 2018 :

Maandag 8 januari  Let op ! speciale aanbieding proefles € 10 ,- voor iedereen

Maandag 5 februari

Dinsdag 6 maart

Maandag 9 april

Dinsdag 8 mei

 

Enkele ervaringen van deelneemsters :

Daphne :

‘Door middel van een geleide chakra meditatie, dans en een korte sessie op de Urim stoel kwam ik helemaal tot mezelf. Mijn hoofd, hart en spirit kwamen tot rust. Precies wat ik op dat moment nodig had. En ik ontdekte dat het goed toeven is bij mezelf.    Yvonne begeleidt dit op een vriendelijke en liefdevolle manier, zonder onnodig confronterend of zwaar op de hand te worden. Een echte aanrader dus.’

Daniella :

“Ik doe de sessies gewoon graag. Van buiten gezien gebeurt er niet veel, maar binnen in mezelf wel. En dat vind ik juist leuk. Ik ben Yvonne dankbar ervoor, dat ze me helpt die ervaringen te beleven.

Gineke :

“Ik ervaar de lessen als in beweging komen vanuit mijn gevoel. Het voelt alsof ik volg wat er in mij wil, dat wat naar buiten wil komen, zichtbaar wil zijn. Ik zet mezelf op en in de wereld.  Krachtig van binnenuit, zonder dat ik kracht gebruik.  Ik val samen met alles en voel me compleet.”

Reacties zijn niet meer mogelijk.